Moldoveanu si Asociatii SCA

Str. Silvestru, nr.12, sector 2, Bucuresti

office@moldoveanulawyers.ro

Office Hours: 08.30 - 17.30

031.620.85.20

 

Click pe numele aplicatiei:

Acces Webmail – Accesare casutei de email, prin interfata web. Credentialele se introduc sub forma username: prenume.nume@moldoveanulawyers.ro si parola pe care o aveti setata in sistem.

Jurnal Quick Online – Completarea activitatilor in Jurnal Gold versiunea Quick Online, accesibila de oriunde din Internet. Folositi aceleasi credentiale ca si in aplicatia desktop.

Sintact.ro – Daca nu sunteti in posesia credentialelor de acces pentru Sintact.ro, contactati administratorul de retea.

Lege5.ro – Daca nu sunteti in posesia credentialelor de acces pentru Lege 5 Online, contactati administratorul de retea.

LOMT Opinii

LCM Litigii

LCM Leasing

VPN UCFin

Portal Office 365 – Credentialele se introduc sub forma username: prenume.nume@moldoveanulawyers.ro si parola pe care o aveti setata in sistem.

Team Viewer host – Pentru cazurile in care lucrati de acasa de pe device-uri personale si aveti nevoie de ajutor, descarcati si instalati Team Viewer, apoi contactati administratorul de retea pentru a-i furiza ID-ul si parola de conectare.

Sharepoint Moldoveanu si Asociatii SCA – Credentialele se introduc sub forma username: prenume.nume@moldoveanulawyers.ro si parola pe care o aveti setata in sistem.

Microsoft Planner – Credentialele se introduc sub forma username: prenume.nume@moldoveanulawyers.ro si parola pe care o aveti setata in sistem.

SSL VPN – Procedurile de acces la VPN au fost trimise prin email.