Moldoveanu si Asociatii SCA

Str. Silvestru, nr.12, sector 2, Bucuresti

office@moldoveanulawyers.ro

Office Hours: 08.30 - 17.30

031.620.85.20

SCA Moldoveanu si Asociatii s-a ocupat de o serie de activități juridice diferite pentru proiectele noastre imobiliare, ceea ce a demonstrat experiența juridică diversă. Echipa este calificată în rezolvarea problemelor și găsește soluții foarte eficiente și practice care au condus la rezultate excelente pentru mine în rolul meu de CEO. Aș recomanda cu căldură SCA Moldoveanu si Asociatii clienților care caută un partener excelent cu expertiză juridică excelenta.

Dezvoltator Imobiliar

Manager Romania

Imi place să lucrez cu SCA Moldoveanu si Asociatii! Mă simt foarte încrezător că echipa lor se ocupă de toate contractele și nevoile mele legale. Mulțumesc!

Antreprenor E-Commerce

CEO

Vă mulțumim SC și echipei pentru toate spetele si proiectele in care ne-ati ajutat. Folosim serviciile SCA Moldoveanu si Asociatii de peste 7 de ani și nu avem nici un motiv pentru a colabora cu o alta societate de avocatura.

Societate Bancara, top 10 in Romania

Director Juridic

Serviciul și profesionalismul afișate de la început, împreună cu răbdarea și politețea demonstrate de avocatii SCA Moldoveanu si Asociatii pe parcursul colaborarii reflectă cu adevărat o firmă de avocatură remarcabilă și o echipa de avocați excelenți pe care chiar i-aș recomanda cu căldură.

Companie Aeriana

Director Directia Juridica

După 25 de business la un anumit nivel, având și departament juridic în house, am reușit sa înțelegem ce contează cu adevărat în aceasta zona a reprezentării juridice. Alexandru Moldoveanu este unul dintre cei mai buni specialiști din România in zona aceasta tulbure de legislație urbanistica, real estate și litigii, și de aceea colaboram major în aceasta zona cu SCA Moldoveanu și Asociații.

Dezvoltator Imobiliar

CEO

Disponibilitatea si profesionalismul echipei SCA Moldoveanu si Asociatii ne detemina sa apelam de fiecare data la serviciile lor.

Societate Panificatie

Director Adjunct

Fata de alte societati de profil, Moldoveanu si Asociatii ofera o apropiere si intelegere mult mai mare fata de nevoile clientului si deplina dedicare fata de proiecte.

Societate in domeniul Agriculturii

Director Departament Juridic

Suntem foarte multumiti de diversitatea si calitatea serviciilor oferite, precum si de promptitudinea serviciilor oferite de Moldoveanu si Asociatii.

Societate Leasing

Manger Departament Juridic

Imbunatatirea serviciilor oferite a fost intotdeauna o preocupare constanta a societatii Moldoveanu si Asociatii, astfel ca avem o colaborare de peste 5 ani, cu rezultate foarte bune.

Societate Bancara, top 5 in Romania

Director Departamentul Juridica Banca