Moldoveanu si Asociatii SCA

Str. Silvestru, nr.12, sector 2, Bucuresti

office@moldoveanulawyers.ro

Office Hours: 08.30 - 17.30

031.620.85.20

Despre noi

Cine suntem

Societatea civila de avocati Moldoveanu si Asociatii isi desfasoara activitatea in punctele de interes de pe intreg teritoriul tarii, avand birouri in 20 de orase din tara, cu peste 60 de avocati parteneri si colaboratori.

Asiguram consultanta juridica in domeniul dreptului civil (drept imobiliar si administrativ), drept bancar (emitere opinii juridice, due diligence), in procedurile de Achizitii Publice si in proiectele finantate prin fondurile europene, precum si asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului civil, bancar, societar, administrative, penal, drept imobiliar si administrativ in domeniul Urbanismului si Real Estate, domeniul Litigiilor Complexe, al emiterii Opiniilor Juridice.

Acoperire Nationala

Prezenta noastra in peste 20 de birouri teritoriale: Bucuresti, Ploiesti, Sibiu, Craiova, Cluj, Constanta, Timișoara, Targu Jiu, Iași, Botosani, Brașov, Slatina, Oradea, Baia Mare, Targu Mures, Ramnicu Valcea, Suceava, Drobeta Turnu Severin, Bacău, Galați, Tulcea.

Principii care ne ghideaza

Adaptabilitate

Promptitudine

Solutiile oferite de catre avocatii nostri se axeaza pe rapiditate si eficienta. Minimizam, cu ajutorul resurselor proprii, timpul alocat gestionarii unei spete si eficientizam resurele clientilor prin solutii concrete, avand o comunicare sustinuta si transparenta cu clientii.

Profesionalism

Acordam o deosebita importanta actualizarii in permenenta a prevederilor legale nationale si internationale prin analizarea si monitorizarea permanenta a practicii in materie. Cazuistica avocatilor din cadrul Moldoveanu si Asociatii a permis insusirea unor cunostinte temeinice si aprofundate.

Excelenta

Furnizam servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica necesare pentru a oferi servicii integrate la problemele de mare complexitate. Clientii nostri vor beneficia intotdeauna de solutia cea mai potrivita, indiferent de gradul de dificultate al spetei prezentate.

Confidentialitate

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra respectarea principiului confidentialitatii, astfel ca alaturi de avocatii Moldoveanu si Asociatii veti gasi parteneri loiali si dedicati cauzei dumnevoastra.